Intrebari frecvente

Voucher

1. Cum se poate folosi Voucherul primit la Conferinţă?
R: Cu voucherul în valoare de 100 lei, participanții la Conferință pot achiziționa la preț redus volumul Esenţialul în Medicina de Familie, ed. a III-a – ce include un capitol special “Îngrijirea stărilor terminale” si relația dintre MF afecțiunile oncologice.
Voucherul se poate folosi doar pentru cumpărarea acestui volum, la Conferinţa Națională de Oncologie în Practica Medicală 2017, în perioada 25-27 mai 2017. După data de 27 mai 2017 voucherul îşi pierde valabilitatea. Acest voucher nu poate fi schimbat în bani. Dacă voucherul nu este folosit în timpul conferinţei, NU veţi primi contravaloarea acestuia.

Plăţi şi eliberare facturi

2. Pot plăti prin mandat poștal?
R: Nu. Poșta Română anonimizează tranzacțiile, fapt ce îngreunează identificarea plătitorului.

3. Cum primesc factura proformă?
R: După completarea formularului de înscriere veţi primi prin e-mail factura proformă. Va rugam verificaţi şi folderele Spam/Junk.
Factura proformă, primită prin e-mail, se poate printa din orice browser (Chrome, Firefox, Internet Explorer) sau client de e-mail (Outlook, Thunderbird etc.).
Dupa achitarea facturii proforme, se va emite automat factura fiscală și va fi trimisă pe email beneficiarului după ce plata se evidențiază în banca.

4. Pot achita taxa de înscriere pe loc?
R: Da. Se poate achita taxa de înscriere şi în timpul evenimentului, însă prioritate în primirea materialelor conferinţei au persoanele care s-au înscris înainte de eveniment. Înscrieri se vor face în primele două zile ale conferinţei (joi si vineri).

5. Se poate elibera factură fiscală în timpul evenimentului?
R: Da.

6. Se poate restitui taxa, daca nu mai pot participa?
R: Taxa de inscriere nu poate fi restituita, din motive obiective, indiferent de cauza pentru care nu puteţi participa la lucrările Conferinţei. Aşadar, vă rugăm să efectuaţi plata doar dacă sunteţi sigur că puteţi fi prezenţi la eveniment.

Certificat cu credite  EMC

7. Când se acordă diplomele cu credite EMC?
R: Sambata, 27 mai 2017, conform programului conferinţei.

Solicitarile pentru expedierea diplomelor se pot trimite către organizator în termen de maxim 30 de zile de la incheierea conferinţei.