Materiale conferință

1. Toți medicii înscriși vor primi materialele conferinței (mapă, ecuson, materiale științifice etc.)?
R: Nu putem garanta primirea materialelor conferinței pentru medicii înscriși după data de 16 mai 2018, deoarece comanda pentru tipărirea materialelor se efectuează în această dată.
Prioritate în primirea materialelor vor avea medicii înscriși până la data limită.

Plăţi şi eliberare facturi

2. Pot plăti prin mandat poștal?
R: Nu. Poșta Română anonimizează tranzacțiile, fapt ce îngreunează identificarea plătitorului.

3. Cum primesc factura proformă?
R: După completarea formularului de înscriere veţi primi prin e-mail factura proformă. Va rugam verificaţi şi folderele Spam/Junk.
Factura proformă, primită prin e-mail, se poate printa din orice browser (Chrome, Firefox, Internet Explorer) sau client de e-mail (Outlook, Thunderbird etc.).
Dupa achitarea facturii proforme, se va emite automat factura fiscală și va fi trimisă pe email beneficiarului după ce plata se evidențiază în banca.

4. Pot achita taxa de înscriere pe loc?
R: Da. Se poate achita taxa de înscriere şi în timpul evenimentului, însă prioritate în primirea materialelor conferinţei au persoanele care s-au înscris înainte de eveniment. Înscrieri se vor face în primele două zile ale conferinţei (joi si vineri).

5. Se poate elibera factură fiscală în timpul evenimentului?
R: Da.

6. Se poate restitui taxa, daca nu mai pot participa?
R: Taxa de inscriere nu poate fi restituita, din motive obiective, indiferent de cauza pentru care nu puteţi participa la lucrările Conferinţei. Aşadar, vă rugăm să efectuaţi plata doar dacă sunteţi sigur că puteţi fi prezenţi la eveniment.

Certificat cu credite  EMC

7. Când se acordă diplomele cu credite EMC?
R: Sambata, 26 mai 2018, conform programului conferinţei.

Solicitarile pentru expedierea diplomelor se pot trimite către organizator în termen de maxim 30 de zile de la incheierea conferinţei.